Uslovi kupovine

Osnovni podaci o firmi

Pun naziv pravnog subjekta: KALDI doo, Beograd

Poštanska adresa: Bulevar Zorana Đinđića 64, 11070 Novi Beograd

Delatnost i šifra delatnosti: 5610 – Delatnost restorana i pokretnih ugostiteljskih objekata

Matični broj: 20402776

Poreski broj (PIB): 105509042

Web adresa: www.kaldi.rs

Kontakt telefon: 011/260-55-59

Kontakt e-mail: office@kaldi.rs

Tačan opis ponuđenih roba i/ili usluga

Prodaja i dostava gotovih jela i napitaka iz ponude restorana

Izjava o konverziji

Sva plaćanja će biti obavljena u dinarima. Iznos za koji će Vaš račun biti zadužen se dobija konverzijom Vaše valute u dinar prema kursu Narodne Banke Srbije. Pri zaduživanju Vaše kartice isti iznos se konvertuje u Vašu lokalnu valutu prema kursu koji primenjuju operatori kreditnih kartica. Zbog navedenih konverzija moguće je da dođe do male razlike u ceni koja je naplaćena od cene koja je iskazana na našem sajtu.

Kontakt podaci

Telefon:
011/260-55-59
063/570-370

E-mail:
office@kaldi.rs

Dostava robe i eventualna ograničenja

Dostava se naplaćuje prema cenovniku restorana

Politika reklamacija

U slučaju reklamacije od strane korisnika usluga i proizvoda koje pruža KALDI doo, i ukoliko je reklamacija blagovremeno uložena uz prihvatljivo obrazloženje, KALDI doo će takvom korisniku ponuditi ponovno dostavljanje proizvoda i pružanje uluge bez novčane naknade ili povrat novca.

Reklamacija se smatra blagovremenom ukoliko je poslata na našu email adresu (office@kaldi.rs) u roku od 1 dana (24 h) od dana kada je kupac primio porudžbinu/uslugu. Uz reklamaciju neophodno je priložiti fiskalni račun.

KALDI doo će vam bez odlaganja izvršiti povrat uplate, s tim da će se od iznosa odbiti troškovi isporuke. Povrat uplate će se uraditi najkasnije u roku od 7 dana od dana kada smo primili zvaničnu reklamaciju.

Povraćaj sredstava

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Kaldi Gastro Bar je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

Izjava o PDV-u

PDV je uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.

Izjava o zaštiti privatnosti

Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.

Zaštita poverljivih podataka o transakciji

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Banca Intesa ad Beograd Visa Master Maestro Amex
Verified by Visa MasterCard SecureCode
Korpa Pozovi